Blogi on nyt virallisesti avattu!

Tervetuloa Juuson blogiin. Tämän postauksen myötä blogi on virallisesti avattu.

Tässä hieman tietoa ja ohjeita.

Blogia voi seurata joko tilaamalla päivitykset sähköpostiin tai facebookin kautta tykkäämällä uutta blogin sivua facessa: https://www.facebook.com/Juuso-Voltti-962599123826121/. Kaikki blogipostaukset menevät siis myös facebook-sivulle.

Blogipostauksia voi kommentoida suoraan blogiin. Perustietoa sisältäviä sivuja ei voi kommentoida blogissa, mutta facebook-sivulla voi.

Blogin idea lyhyesti: tarjota mahdollisuuksia oivalluksiin, jotka helpottavat omaa elämää ja purkavat oman onnellisuuden esteitä. Blogi sopii kaikille, mutta uskon siitä olevan erityisen paljon hyötyä ihmisille, jotka ovat kriittisiä ja omaavat tieteellisen maailmankuvan. Näistä lähtökohdista sivuuttaa helposti kirjat ja lähestymistavat joista olisi hyötyä, mutta jotka kuulostavat liian höyrypäisiltä. Olen itse kokenut tämän monesti, ja toivon pystyväni tulkkaamaan tällaisetkin oivallukset muotoon, joka on ymmärrettävä ja helposti lähestyttävä myös kriittisen ja tieteellisen maailmankuvan omaaville lukijoille.

Blogin lukeminen kannattaa aloittaa “Aloita tästä” -linkin alta löytyvästä johdannosta.

Facebook

comments

Kommentoi artikkelia