The Work -fasilitoinnit

Tarjoan Byron Katien kehittämän The Work -tekniikan fasilitointeja sekä henkilökohtaisesti pääkaupunkiseudulla että Skypen välityksellä muualle Suomeen.

Fasilitoinnin hyödyt

Vaikka The Work -tekniikkaa pystyy helposti tekemään yksinkin, oman kokemukseni mukaan toisen ihmisen kanssa työskentely on silti erittäin hyödyllistä. Tässä muutamia syitä miksi itsekin käytän säännöllisesti hyödyksi toisten fasilitaattoreiden apua:

  1. Kun fasilitaattori esittää kysymykset, on helpompi itse keskittyä vain omiin vastauksiin ja tunnustella omia kokemuksia.
  2. Fasilitaattori pitää huolen, että mieli ei lähde seikkailemaan ja kehittämään uusia tarinoita. Kun tietää fasilitaattorin pitävän huolen tästä, voi itse antaa alitajunnan viedä ja seurata sitä.
  3. Joskus tunteiden kokeminen on helpompaa, kun asiaa kertoessa on läsnä toinen ihminen ns. todistajana. Huomasin tämän aikoinaan käydessäni itse hahmoterapiassa, ja olen sittemmin huomannut, että sama pätee myös The Work -tekniikkaan. Fasilitoija toimii tällöin samalla todistajana, jolloin tunteiden on helpompi tulla pinnalle.
  4. Vaikka tekniikka on yksinkertainen, sen käyttöön liittyy paljon yksityiskohtia ja lähestymistapoja, jotka vaikuttavat merkittävästi siihen kuinka paljon tekniikasta saa irti. Näitä asioita on todella vaikea oppia kirjoista, mutta ne on helppo ymmärtää ja omaksua, kun työskentelee yhdessä kokeneen fasilitaattorin kanssa.
  5. Kun aika on sovittu etukäteen toisen ihmisen kanssa, tulee varmemmin otettua käsittelyyn myös ne kaikista vaikeimmat ja häiritsevimmät asiat, joita muuten saattaa aivan tarpeettomasti vältellä.

Teen fasilitointeja kielillä suomi, viro ja englanti.

Minulla on jo melko paljon kokemusta sekä tekniikan käytöstä että fasilitoinneista. Omakohtaisen opiskelun jälkeen olen syventänyt osaamistani yhdeksän päivän intensiivisessä koulutuksessa Kaliforniassa (The School for The Work – Ojai 2016).

Varaa ilmainen arviointi

Mikäli kiinnostuit, voit varata itsellesi ilmaisen 30 minuutin arviointipuhelun. Sen aikana selvitämme voisiko tekniikasta olla apua sinun tilanteessasi. Ajan varaaminen onnistuu helpoiten englanninkielisiltä sivuiltani löytyvän varauskalenterin avulla: http://www.planbstressrelief.com/book-free-assessment/

Email: thework@juusovoltti.com
Puhelin: 0505251456

Lisätietoja tekniikasta ja omista kokemuksistani voi lukea täältä: Omien ajatusten kyseenalaistaminen: tekniikkana The Work of Byron Katie”.

Kommentoi artikkelia